Keuze voor hotel Alanya

Of je nu met zijn tweeën of met het hele gezin op zoek bent naar een hotel in Alanya, je vindt altijd wel iets dat aan jouw wensen voldoet. Er zijn veel voordelige hotels in Alanya maar ook dure, luxe accommodaties. En dan de ligging: zit je liever middenin het centrum of meer aan het strand?

Ligging: in het centrum of bij het strand?

Veel jongeren kiezen voor een hotel midden in het centrum. Op die manier zit je dicht bij alle cafés en hippe clubs en discotheken, waar je tot in de vroege uurtjes kunt feesten.

Naast uitgaan is er in het centrum overdag overigens meer te doen. Er is een aantal historische bezienswaardigheden en je kunt er uitstekend shoppen in de vele winkels.

Veel hotels liggen bij het populaire Cleopatra Strand. Niet zo gek, want hier kun je heerlijk zonnen, relaxen en watersporten. Bovendien ligt het centrum van Alanya op een steenworpafstand. Ben je liefhebber van zon, zee en strand en zoek je een hotel in Alanya, kijk dan naar een hotel aan zee.

Hotel buiten Alanya

Houd je niet van de drukte van de stad, boek dan een hotel in één van de omliggende dorpen. In Kestel bijvoorbeeld vind je vele hotels en verder slechts een klein aantal winkels. Konakli is iets groter, maar ligt in een rustige omgeving. Naast een aantal winkels vind je hier enkele restaurants en discotheken.